Creăm zâmbete frumoase în întreaga lume

Vă oferim servicii stomatologice complete la cele mai ridicate standarde, astfel încât să vă putem îngriji fiecare aspect al sănătății dentare și să vă ajutăm să aveți un zâmbet frumos și sănătos.

Implantul dentar este optiunea de electie cand vine vorba de protezarea dintilor pierduti, fiind minim invaziva.

Albirea dentară profesională în cabinetul stomatologic implică utilizarea unor substante speciale ce nu sensibilizeaza dintii, pentru a îndepărta petele și decolorările de pe dinți și a obține un zâmbet mai strălucitor, cu pana la 3 nuante mai alb.

Este o procedură dentară complexă prin care se îndepărtează pulpa (pachetul vasculo-nervos) și se curăță sistemul canalar radicular.

Detartrajul și periajul profesional sunt două proceduri stomatologice importante în menținerea sănătății dentare și prevenirea bolilor gingivale.

Implantul dentar este opțiunea de elecție când vine vorba de protezarea dinților pierduți, fiind minim invazivă.

Detartrajul și periajul profesional sunt două proceduri stomatologice importante în menținerea sănătății dentare și prevenirea bolilor gingivale.

Serviciul de ortodonție oferit de clinica noastră, Worldwide Dental, se concentrează pe îmbunătățirea sănătății și aspectului dentiției pacienților noștri prin utilizarea tehnicilor și tratamentelor ortodontice de ultimă generație. 

Coroana dentară este una dintre cele mai bune opțiuni de restaurare a zâmbetului, iar la Worldwide Dental suntem dedicați în a vă oferi cea mai bună experiență de restaurare dentară prin intermediul acestei proceduri.

Există mai multe opțiuni de tratament ortodontic, printre care se numără aparatul dentar metalic, aparatul dentar ceramic, și gutierele transparente Invisalign.

Consultație

gratuită

Completează formularul și beneficiază de consultația gratuită!


*Vei primi pe mail in scurt timp toate detaliile necesare pentru a beneficia de consultatia gratuita