Ortodontie

Serviciul de ortodonție oferit de clinica noastră, Worldwide Dental, se concentrează pe îmbunătățirea sănătății și aspectului dentiției pacienților noștri prin utilizarea tehnicilor și tratamentelor ortodontice de ultimă generație. Echipa noastră de specialiști în ortodonție lucrează cu pacienții de toate vârstele și cu o gamă largă de afecțiuni dentare, oferind tratamente personalizate pentru fiecare pacient.

În cadrul serviciului nostru de ortodonție, oferim tratamente pentru o gamă largă de afecțiuni dentare, inclusiv:

  1. Dinți strâmbi: Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme dentare pe care le tratăm. Pacienții noștri cu această afecțiune prezintă adesea probleme estetice și funcționale, cum ar fi dificultăți în masticație, dureri de cap și probleme ale articulațiilor temporo-mandibulare (ATM). Utilizăm o varietate de dispozitive ortodontice, inclusiv bretele și aparate invizibile, pentru a corecta poziția dinților și pentru a restabili o funcție și un aspect optim.

  2. Supraaglomerare dentară: Aceasta este o afecțiune în care dinții sunt prea mulți sau sunt prea apropiați unul de celălalt, ceea ce poate cauza probleme estetice și funcționale. Utilizăm diferite metode ortodontice, cum ar fi extracția dentară sau expandere palatină, pentru a corecta această afecțiune și pentru a obține o aliniere corectă a dinților.

  3. Malocluzie: Această afecțiune se referă la o poziție incorectă a dinților atunci când aceștia se închid, ceea ce poate cauza probleme de mușcătură și alte complicații. În funcție de tipul și severitatea malocluziei, oferim tratamente cu bretele, aparate invizibile sau alte dispozitive ortodontice pentru a restabili o poziție corectă a dinților.

  4. Probleme cu ocluzia: Ocluzia incorectă se referă la modul în care dinții de sus și de jos se închid unul peste celălalt și poate cauza probleme de masticatie, dureri de cap și alte complicații. Pentru a corecta această afecțiune, oferim tratamente cu bretele, aparate invizibile sau alte dispozitive ortodontice pentru a obține o ocluzie corectă și un aspect estetic optim.

  5. Dinte suplimentar sau dinte lipsă: Dacă aveți un dinte suplimentar sau lipsă, acest lucru poate cauza probleme estetice și funcționale. În funcție de caz, putem utiliza diferite metode ortodontice pentru a corecta aceast

Cu ajutorul medicilor noștri ortodonți experimentați și calificați, veți avea parte de un tratament eficient și de un zâmbet frumos și sănătos.

Consultație

gratuită

Completează formularul și beneficiază de consultația gratuită!


*Vei primi pe mail in scurt timp toate detaliile necesare pentru a beneficia de consultatia gratuita