Transformă-ți zâmbetul

în arma ta

secretă

Obține zâmbetul perfect pe care îl meriți cu Worldwide Dental
Programează-te chiar acum!

Transformă-ți zâmbetul

în arma ta

secretă

Obține zâmbetul perfect pe care îl meriți cu Worldwide Dental
Programează-te chiar acum!

La Worldwide Dental credem că un zâmbet frumos este mai mult decât un accesoriu - este un stimulent de încredere

Dacă nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi, fie din cauza decolorării, fisurilor sau altor imperfecțiuni, fațetele dentare te pot ajuta să transformi zâmbetul tău și să îți ofere încrederea de a-l arăta lumii.

Imaginează-ți că poți zâmbi cu încredere în situațiile sociale, la locul de muncă sau în fotografii. Cu fațete dentare, acest vis poate deveni realitate. Echipa noastră de profesioniști dentari experimentați a ajutat nenumărați pacienți să obțină zâmbetul visurilor lor, și putem face același lucru și pentru tine.

Ce sunt Fațetele Dentare?

Fațetele dentare sunt niște șabloane subțiri, personalizate, care sunt lipite pe suprafața dinților pentru a îmbunătăți aspectul lor. De obicei, ele sunt realizate din porțelan sau rășină compozită, care este un material de culoarea dinților, care imită foarte bine aspectul și senzația dinților naturali.

La Worldwide Dental, oferim atât fațete din porțelan, cât și din rășină compozită. Fațetele din porțelan sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, rezistența la decolorare și capacitatea de a imita translucidența naturală a dinților. În schimb, fațetele din rășină compozită pot fi mai accesibile financiar și necesită mai puțină pregătire a dinților naturali.

Beneficiile fațetelor dentare

Beneficiile fațetelor dentare sunt numeroase și pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții tale

Cazuri Extraordinare În Cadrul
Clinicii Worldwide Dental

0 +
Fațete Dentare
0 +
Cazuri De Succes

Ce spun clienții noștri?

Citește ce spun pacienții noștri despre serviciile stomatologice din clinica Worldwide Dental
5/5

"Professional work with amazing results and less pain. Highly recommended!! Keep on the good work Dr Michael"

5/5

"Recomand cu mare drag! Servicii medicale de calitate! Oameni foarte amabili și bine pregătiți!"

5/5

"Very professional doctor. Communicates with the patient at every situation and makes sure everything is comfortable and with minimum pain. Highly recommended!"

5/5

"Echipă foarte profesionistă, atmosfera foarte relaxantă, tratament la cel mai înalt nivel (nici în Germania nu am avut parte de asa tratament). Lucrare dentară foarte frumoasa. Recomand din toată inima!"

5/5

"Very professional. So recommended"

Procesul de obținere a fațetelor dentare

Consultare: În timpul consultării inițiale la Worldwide Dental, ți se vor evalua dinții, se vor discuta obiectivele tale pentru zâmbetul tău și se va determina dacă fațetele dentare sunt alegerea potrivită pentru tine.

Pregătire: Pentru a pregăti dinții pentru fațete, se va îndepărta o mică cantitate de smalț de pe suprafața dinților. Acest lucru asigură că fațetele se vor potrivi corespunzător și vor arăta natural.

Amprente: Apoi, se vor lua amprente ale dinților tăi pentru a crea fațete personalizate care se potrivesc zâmbetului tău unic. În timpul consultării inițiale la Worldwide Dental, ți se vor evalua dinții, se vor discuta obiectivele tale pentru zâmbetul tău și se va determina dacă fațetele dentare sunt alegerea potrivită pentru tine.

Lipire: Odată ce fațetele sunt pregătite, le vom lipi pe dinții tăi folosind un adeziv special, apoi vom folosi o lumină de vindecare pentru a întări adezivul și a fixa fațetele în loc.

În timpul întregului proces, echipa noastră se va asigura că te simți confortabil și relaxat, iar noi vom lua fiecare măsură pentru a-ți asigura siguranța și bunăstarea.

Prețul fațetelor dentare diferă în funcție de preferințele tale

Ce ne recomandă?

Pentru noi este foarte important ca tu să te simți bine!

Împărtășim aceiași pasiune pentru frumos, exigența calității actelor medicale dar și empatie pentru pacienții care de multe ori pășesc la noi în clinică cu emoție sau chiar frică.

Vă ajutam să învingeți teama de medicul stomatolog, vă redăm încrederea în propria persoană și vă oferim zâmbetul mult visat, perfect și sănătos.
  • Calitatea superioară a serviciilor prestate
  • Servicii stomatologice la standarde internaționale
  • Confort, siguranță și garanția reușitei tratamentului
  • Atmosfera relaxantă și primitoare.

Întrebări Frecvente

Nu, aplicarea fațetelor dentare nu este dureroasă. Procedura este realizată sub anestezie locală pentru a asigura confortul și confortul dumneavoastră. Poate fi posibil să simțiți o ușoară sensibilitate după procedură, dar aceasta ar trebui să se rezolve în câteva zile.

La Worldwide Dental, lucram cu tehnologie de ultima generatie, inclusiv planificare computerizată și simulări digitale pentru a ne asigura că fațetele dentare sunt adaptate perfect la aspectul natural al dinților dumneavoastră. De asemenea, lucrăm cu materiale de cea mai bună calitate și lucrăm cu atenție la detaliile mici pentru a obține un aspect natural și armonios.

Da, puteți să vă alegeți culoarea dorită pentru fațetele dentare. În timpul consultului inițial, vom discuta preferințele dumneavoastră și vom folosi simulări digitale pentru a vă arăta cum vor arăta fațetele dentare cu diferite nuanțe. De asemenea, putem oferi sugestii pentru a vă ajuta să alegeți nuanța potrivită pentru a vă completa aspectul natural al dinților dumneavoastră.

Durata fațetelor dentare depinde în mare măsură de îngrijirea și menținerea corespunzătoare. Dacă aveți grijă corespunzătoare de dinții și gingiile dumneavoastră și efectuați vizite regulate la medicul stomatolog, fațetele dentare pot dura ani de zile.

În afară de îmbunătățirea aspectului dinților, fațetele dentare pot ajuta la îmbunătățirea funcției dentare și la protejarea dinților de deteriorare. De asemenea, pot fi utilizate pentru a corecta probleme cum ar fi spațiile între dinți, dinții înclinați sau decolorarea dinților.

Este recomandat să evitați alimentele dure și lipicioase pentru câteva zile după procedură pentru a evita orice presiune excesiv

© 2023 | Copyright Worldwide Dental | All rights reserved. Developed by Bosa Tavi

Contact
Locație