Worldwide Dental

for a

FIRST CLASS

dental experience

Cutting-edge dental clinic in Bucharest.
Worldwide Dental

What recommends us?

For us, it is very important that you feel good!

We share the same passion for beauty, the demand for quality medical procedures, and empathy for patients who often come to our clinic with nervousness or even fear.

We help you overcome your fear of the dentist, restore your self-confidence, and provide you with the much-dreamed-of, perfect, and healthy smile.
  • The superior quality of the services provided
  • Dental services at international standards
  • Comfort, safety, and the guarantee of successful treatment
  • A relaxing and welcoming atmosphere.

Fixed teeth in 24 hours"

Say goodbye to missing teeth and hello to a beautiful and confident

smile!

The All-on-4 solution is suitable for individuals who are missing several teeth, or have significant dental injuries or cavities. It is also an excellent option for those who have struggled with traditional dentures in the past and are looking for a permanent, natural-looking solution.
Testimonials

What do our clients say?

Read what our patients have to say about the dental services at the Worldwide Dental clinic.
5/5

"Recomand clinica Wordwild, echipa este foarte amabilă si profesionistă. Domnii doctori pun sănătatea pacientului pe primul loc, sunt foarte rabdatori si explică pe înțelesul fiecaruia. Daca sunteți in cautarea unei clinici, apelați cu încredere!"

5/5

"Clinica este spațioasă și modernă iar personalul este prietenos și rabdător cu pacienții, explicând pas cu pas procedurile și planul de tratament. Am simțit în urma vizitei profesionalismul echipei și o să revin cu încredere."

5/5

"Intr-un singur cuvant: Exceptional! Clinica dotata cu aparatura de cea mai buna calitate. Medicii si-au dat toata silinta, plini de empatie (ceea ce e foarte important atunci cand lucrezi cu pacientii). Totul steril in pungute. Medicii au grija sa nu fie nicio manevra dureroasa. Nu te mai pun pe drumuri sa iti faci radiografie pentru ca ei au radiologie acolo. Totul se face pe loc! Felicitari!"

5/5

"Nu am cuvinte sa explic experienta pe care am avut-o in aceasta clinica. Am fost trimisa in clinica pt a fi evaluata de dna dr. Dardouk care este specializata in tratamente de canal, intru-cat am avut un caz mai complicat. Anxietatea cand mergeam la stomatolog a fost mereu foarte mare, dar mi s-a explicat fiecare etapa a tratamentului si ce urmeaza sa se intample dupa accea. Ulterior am fost la dr. El Hayek, care mi-a facut cea mai frumoasa coronita. Recomant din tot sufletul aceasta clinica, o echipa de medici tanara, rabdatoare, DE TOP."

5/5

"Recomand cu căldură @Worldwide Dental Clinic. Echipa a fost extrem de profesionistă, Dr Michael & Dr Mona s-au asigurat că îmi oferă zâmbetul visat! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

5/5

"Clinica dentară excelentă: personal amabil, servicii de calitate, echipament modern. Recomand!"

5/5

"Recomand cu caldura Worldwide Dental Clinic. Domnul și Doamna Doctor sunt foarte amabili și explica fiecare etapa cu multă răbdare. Clinica este foarte curată și primitoare."

5/5

"Super curat totul, intervențiile fără durere si personalul foarte amabil!"

5/5

"Personalul foarte amabil și foarte profesionist. Recomand cu mare încredere!"

5/5

"Cei mai buni din Oras! Recomand!"

Contact us

Would you like to make an appointment? Fill out the form below


Free

consultation

Fill out the form and receive a free consultation!


*You will soon receive an email with all the necessary details for your free consultation!