Obține zâmbetul pe care

îl meriți cu dinți ficși

în 24 de ore!

Soluția noastră rapidă și personalizată pentru problemele tale stomatologice.
Programează-te chiar acum!

Obține zâmbetul pe care

îl meriți cu dinți ficși

în 24 de ore!

Soluția noastră rapidă și personalizată pentru problemele tale stomatologice.
Programează-te chiar acum!

Înlocuiește Dinții Lipsă,
Rapid Și Fără Durere

Îți înțelegem frustrarea și nevoia de a avea un zâmbet frumos și sănătos.

Dinții deteriorați, lipsă sau cu probleme pot afecta nu doar sănătatea ta orală, ci și încrederea în sine.

Îți este dificil să mănânci sau să vorbești în mod corespunzător? Acest lucru poate afecta calitatea vieții tale și ne dorim să te ajutăm să rezolvi această problemă.

Cu Implanturile Dentare de la Worldwide Dental, poți avea un zâmbet nou și frumos în doar o zi.

Folosim tehnologie de ultimă generație și materiale de înaltă calitate pentru a crea dinti noi care se potrivesc perfect cu forma și culoarea naturală a dinților tăi existenți.

Fie că ai nevoie de un dinte sau de mai mulți, putem să îți oferim soluția personalizată de care ai nevoie pentru a avea un zâmbet perfect.

Ce presupune tehnica dinților ficși pe 4 sau 6 implanturi (All On 4/6)?

Acesta este un tratament stomatologic revoluționar care poate înlocui toți dinții superiori sau inferiori cu doar patru implanturi dentare.

Această tehnică inovatoare utilizează un proces de fixare a implanturilor în osul maxilar, astfel încât acestea să servească drept baza pentru o punte dentară solidă. Această punte poate fi apoi personalizată pentru a se potrivi perfect cu forma și culoarea dinților dvs. existenți, astfel încât să aveți un zâmbet nou și frumos în doar câteva vizite la dentist.

All-on-4 este o soluție excelentă pentru cei care doresc să-și recapete aspectul natural al dinților, dar și pentru cei care doresc să evite problemele asociate cu protezele dentare tradiționale. Acesta este un tratament de lungă durată care vă poate ajuta să vă bucurați din nou de alimente și să vă recăpătați încrederea în sine.

Cazuri Extraordinare În Cadrul
Clinicii Worldwide Dental

0 +
Implanturi dentare inserate
0 +
Cazuri De Succes

Ce spun clienții noștri?

Citește ce spun pacienții noștri despre serviciile stomatologice din clinica Worldwide Dental
5/5

"Professional work with amazing results and less pain. Highly recommended!! Keep on the good work Dr Michael"

5/5

"Recomand cu mare drag! Servicii medicale de calitate! Oameni foarte amabili și bine pregătiți!"

5/5

"Very professional doctor. Communicates with the patient at every situation and makes sure everything is comfortable and with minimum pain. Highly recommended!"

5/5

"Echipă foarte profesionistă, atmosfera foarte relaxantă, tratament la cel mai înalt nivel (nici în Germania nu am avut parte de asa tratament). Lucrare dentară foarte frumoasa. Recomand din toată inima!"

5/5

"Very professional. So recommended"

Soluții De Reabilitare Completă Pe Implanturi

Fast&Fixed - All On 6

Sedare conștientă

Extracții dentare

6 implanturi + 6 bonturi

Prf vindecare accelerată

Spațiu recuperare post – sedare

Spatiu recuperare post – sedare

Lucrare fixă provizorie

Prețul diferă în funcție de caz

Fast&Fixed - All On 4

Sedare conștientă

Extracții dentare

4 implanturi + 4 bonturi

Prf vindecare accelerată

Spațiu recuperare post – sedare

Spatiu recuperare post – sedare

Lucrare fixă provizorie

Prețul diferă în funcție de caz

Implant dentar

PREȚ PENTRU 1 IMPLANT

2250 RON

Ce ne recomandă?

Pentru noi este foarte important ca tu să te simți bine!

Împărtășim aceiași pasiune pentru frumos, exigența calității actelor medicale dar și empatie pentru pacienții care de multe ori pășesc la noi în clinică cu emoție sau chiar frică.

Vă ajutam să învingeți teama de medicul stomatolog, vă redăm încrederea în propria persoană și vă oferim zâmbetul mult visat, perfect și sănătos.
  • Calitatea superioară a serviciilor prestate
  • Servicii stomatologice la standarde internaționale
  • Confort, siguranță și garanția reușitei tratamentului
  • Atmosfera relaxantă și primitoare.

Întrebări Frecvente

Implanturile dentare sunt dispozitive medicale folosite pentru a înlocui rădăcinile dentare pierdute sau deteriorate. Acestea sunt inserate în osul maxilar și oferă o bază solidă pentru atașarea coroanei dentare artificiale. Implanturile dentare sunt fabricate din titan sau alte materiale biocompatibile, iar procedura de inserare poate fi realizată sub anestezie locală sau generală, în funcție de nevoile și preferințele pacientului. După inserarea implantului, este necesar un timp de vindecare pentru ca acesta să se integreze în osul maxilar. După vindecare, coroana dentară artificială este atașată la implant, oferind un aspect natural și funcționalitate asemănătoare cu cele ale unui dinte natural.

Procedura de inserare a implantului dentar se efectuează sub anestezie locală sau generală, astfel încât pacientul să nu simtă durere în timpul procedurii. După procedură, pacientul poate simți disconfort ușor și poate necesita analgezice pentru a ameliora durerea.

Candidații potriviți pentru implanturile dentare sunt cei care au rădăcinile dentare deteriorate sau lipsă, dar au o structură osoasă sănătoasă și suficientă pentru a susține implantul. Este important ca pacientul să aibă o igienă orală bună și să aibă grijă de sănătatea orală pentru a preveni infecțiile și problemele ulterioare.

Implanturile dentare oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea rădăcinilor dentare și a dinților lipsă, cu o funcționalitate și aspect natural. Acestea nu afectează dinții sănătoși, spre deosebire de punțile dentare, și oferă o mai mare stabilitate decât protezele dentare tradiționale.

Este important să îți menții igiena orală prin periajul zilnic, utilizarea aței dentare și vizitele regulate la dentist pentru examinări și curățare profesională. De asemenea, evită alimentele dure sau lipicioase și fumatul pentru a preveni deteriorarea implanturilor dentare.

Procedura de inserare a implantului dentar poate dura de la o oră până la câteva ore, în funcție de numărul de implanturi necesare și de complexitatea cazului.

Este recomandat să evitați alimentele dure și lipicioase pentru câteva zile după procedură pentru a evita orice presiune excesiv

© 2023 | Copyright Worldwide Dental | All rights reserved. Developed by Bosa Tavi

Contact
Locație