Chirurgie Dentară

Serviciul de chirurgie dentară oferit de Worldwide Dental se concentrează pe diagnosticarea, tratarea și prevenirea problemelor dentare și ale cavității bucale.

În cadrul serviciului de chirurgie dentară, pacienții noștri pot beneficia de o gamă largă de proceduri, de la cele mai simple, cum ar fi curățarea și igienizarea dentară, până la cele mai complexe, cum ar fi extracția dinților, implanturile dentare sau intervențiile chirurgicale pe gingie.

Echipa noastră de specialișți în chirurgie dentară este formată din medici stomatologi cu experiență și pregățiți să ofere pacienților cele mai bune soluții pentru problemele lor dentare. În plus, clinica noastră este dotată cu echipamente moderne și tehnologii avansate care ajută la obținerea unor rezultate precise, rapide și fară durere.

Dacă ai nevoie de tratament dentar, serviciul de chirurgie dentară oferit de Worldwide Dental poate fi soluția perfectă pentru tine. Profesioniștii noștri vor face tot posibilul pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută și confortabilă, astfel încât să te simți în siguranță și să-ți recapeți zâmbetul perfect.

Când este necesară o intervenție chirurgicală dentară?

O intervenție chirurgicală dentară poate fi necesară într-o varietate de situații. Acestea includ:

#Extracția dinților: Aceasta poate fi necesară atunci când un dinte este deteriorat sau infectat în așa fel încât nu mai poate fi salvat prin alte proceduri, cum ar fi tratamentul de canal. De asemenea, poate fi necesară extracția dinților pentru a face loc pentru implanturile dentare sau pentru a îmbunătăți alinierea dinților.

#Implanturi dentare: Aceasta este o procedură chirurgicală care implică plasarea unui implant dentar în osul maxilar pentru a înlocui un dinte lipsă. Această procedură este de obicei efectuată atunci când un pacient a pierdut un dinte sau mai multe dinți.

#Chirurgia parodontală: Această procedură poate fi necesară în cazul în care pacientul suferă de afecțiuni ale gingiilor sau ale osului maxilar care susțîn dinții. Chirurgia parodontală poate fi efectuată pentru a îndepărta țesuturile deteriorate sau pentru a repara sau înlocui osul deteriorat.

#Chirurgia maxilo-facială: Această procedură poate fi necesară în cazul în care pacientul suferă de afecțiuni ale maxilarului sau ale feței, cum ar fi fracturi sau leziuni ale țesuturilor moi.

#Alte proceduri: În funcție de nevoile pacientului, pot fi necesare și alte intervenții chirurgicale, cum ar fi îndepărtarea chisturilor sau a tumorilor de la nivelul cavității bucale.

În general, decizia de a efectua o intervenție chirurgicală dentară este luată în urma unei evaluări atente a stării de sănătate a pacientului și a necesităților sale individuale.

Extracția măselei de minte - o intervenție necesară

Extracția maselei de minte este necesară în cazul în care aceasta nu poate ieși complet din gingie sau este afectată de alte probleme dentare. De obicei, maselele de minte încep să apară în jurul vârstei de 17-25 de ani, dar pot întâmpina probleme la erupție, cum ar fi:

  1. Impactarea: Maselele de minte pot să crească sub gingie sau într-un unghi care face dificilă sau imposibilă erupția lor normală. Aceasta poate duce la durere, inflamație, infecție sau chiar la afectarea dinților vecini.

  2. Caria dentară sau boala parodontală: Dacă maselele de minte sunt doar parțial ieșite din gingie, este posibil ca acestea să fie greu de curățat și să devină mai susceptibile la carie dentară sau boli ale gingiilor și osului maxilar care le înconjoară.

  3. Probleme ortodontice: Dacă există prea puțin spațiu în gura pacientului pentru ca maselele de minte să erupă, acestea pot determina deplasarea dinților existenți, ducând la probleme ortodontice.

În general, dacă o măsea de minte creează probleme pentru pacient, medicul stomatolog poate recomanda extracția acesteia pentru a preveni problemele dentare sau de sănătate bucală mai grave în viitor. În cazul în care pacientul nu experimentează nicio durere sau probleme dentare, medicul stomatolog poate decide să monitorizeze starea maselei de minte și să ia o decizie mai târziu cu privire la extracție.

Vă așteptăm cu drag la Worldwide Dental

Vrei să ai un zâmbet sănătos și frumos? Alege serviciile noastre de chirurgie dentară! Echipa noastră de specialiști va utiliza cele mai noi tehnologii și proceduri pentru a-ți oferi cele mai bune soluții și tratamente personalizate. Programează o consultație astăzi și începe să te bucuri de un zâmbet fericit!

Consultație

gratuită

Completează formularul și beneficiază de consultația gratuită!


*Vei primi pe mail in scurt timp toate detaliile necesare pentru a beneficia de consultatia gratuita