Aparat Dentar

Există mai multe opțiuni de tratament ortodontic, printre care se numără aparatul dentar metalic, aparatul dentar ceramic, și gutierele transparente Invisalign.

Aparatul dentar nu e indicat exclusiv pentru a îndrepta dinții, așa că ortodonția este parte integrată a oricărui tratament de reabilitare orală complexă. În clinica noastră se îmbină procedurile chirurgicale – implant, cu estetica dentară și ortodonția pentru cel mai bun rezultat estetic și funcțional.

Aparatul Dentar Metalic

Este o opțiune comună și eficientă pentru tratarea problemelor dentare.

Realizat din oțel inoxidabil, e format din bracket-uri și un arc metalic. Acesta poate fi mai vizibil decât alte opțiuni de tratament. Cu toate acestea, cu ajutorul elasticelor colorate poți beneficia de un zâmbet unic și colorat, pe parcursul tratamentului.

Aparatul Dentar Ceramic

Este similar cu cel metalic, dar este realizat dintr-un material ceramic transparent sau alb.

Aceasta este o variantă mai estetică decât aparatul dentar metalic și este, de asemenea, mai puțin iritantă pentru gingii și obraji.

Gutierele Transparente

Sunt o altă opțiune de tratament ortodontic care utilizează un set de gutiere personalizate, fabricate dintr-un material transparent. Aceste gutiere sunt concepute pentru a fi purtate timp de 22 de ore pe zi și trebuie schimbate la fiecare două săptămâni pentru a se asigura o presiune constantă asupra dinților și  a-i muta în poziția corectă. Gutierele transparente sunt mai confortabile, mai estetice decât aparatele dentare tradiționale si faciliteaza o curatare mai usoara.

Alegerea opțiunii de tratament ortodontic depinde de necesitățile și preferințele individuale ale pacientului, precum și de recomandările medicului specialist ortodont. Impreuna vom gasi varianta perfect adaptata fiecarui caz clinic.

Consultație

gratuită

Completează formularul și beneficiază de consultația gratuită!


*Vei primi pe mail in scurt timp toate detaliile necesare pentru a beneficia de consultatia gratuita